Tisztújító közgyűlést tartottak, majd aktuális témákat beszéltek át a tapolcai Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) tagjai június 26-án a TÁMK-ban. A tagság egyhangú döntése eredményeként nem történt változás a szervezet élén.

 

 

A Kábítószerügyi Egyeztető Fórum elnöke továbbra is Dobó Zoltán polgármester, a KEF társelnöke Labovszky Tamara közösségszervező, szociális munkás lesz. A szervezet szakmai vezetői feladatait Magvas Zoltán és Pilter Balázs szociális, mentálhigiénés szakemberek, a titkári feladatokat pedig Hollósi Veronika, a polgármesteri hivatal titkárságának vezető munkatársa látja el.

 

 

A szavazást követően a szociális szféra, az iskolák, a rendőrség és az egészségügy helyi képviselői az elmúlt hónapok tapasztalatait, a törvényi környezet várható változásait, a társszervezetekkel folytatott további együttműködési lehetőségeket, a jelzőrendszer működését vették górcső alá. Számos aktuális téma mellett szóba került az általános iskolás korosztályt egyre jobban fenyegető közösségi média, facebook, TikTok függőség megjelenése, amelynek káros hatásait a pedagógusok már egy ideje észlelik az iskolákban, az érintett tanulók viselkedésében és tanulmányi eredményeik romlásában. /tl/

 

Változatlan vezetőséggel folytathatja munkáját a KEF

| egészségügy, hírek, közélet, önkormányzat, szociális szféra |