A Tapolcai Repülő Egyesület idén is megrendezte nyílt napját, ahol a repülés mellett rengeteg érdekességgel is találkozhattak a látogatók.

 

Negyedik alkalommal tartott nyílt napot a Tapolcai Repülő Egyesület, ahol lehetőség nyílt a magasba emelkedni és onnan gyönyörködni a táj szépségében. A repülésen túl tankokkal, RC modell autókkal, lovaglással, fegyverbemutatóval és számos további érdekességgel várták az érdeklődőket.

 

Idén is hatalmas érdeklődés mellett tartották a nyílt napot fotó: Havasi

 

Kocsor Péter főszervezőtől megtudtuk, hogy sajnos néhány attrakciót nem tudtak bemutatni, különböző technikai probléma vagy épp az erős szél miatt, azonban bízik benne, hogy így is sikerült maradandó élményt szerezni a repülés szerelmeseinek. Sokan szálltak fel a gépekkel, viszont voltak akikre már nem került sor, nekik kívánnak kedvezni és facebook oldalukon újra meghirdettek egy időpontot, melyen kellő érdeklődő mellett ismét lehetőség lesz repülni.

 

 

Kérik, hogy akit érdekel a lehetőség kövesse figyelemmel a Tapolcai Repülő Egyesület közösségi oldalát, ahol aktuális információkkal szolgálnak. /hg/

 

Nyílt napot tartott a Repülő Egyesület

| hírek, sport |