A 2021/2022 – es tanévben utoljára szólalt meg a csengő a Bárdos Lajos Általános Iskolában. A Székhelyintézmény udvarára utolsó alkalommal sorakoztak fel a végzős diákok, hogy búcsút vegyenek nevelőiskolájuktól.

 

A Covid előtti, hagyományos módon búcsúztak a Bárdos Lajos Általános Iskola Székhelyintézményének tanulói és tanárai az idei tanévtől. A nyári délutánon, szülők és hozzátartozók gyülekeztek az iskola udvarán, hogy részesei lehessenek a búcsú pillanatának.

 

A ballagó diákok utolsó alkalommal sorakoztak a “mogyorósban” fotó: hg

 

Gál Attila intézményvezető-helyettes köszöntőjét követően sorra érkeztek a pulpitushoz évfolyamonként a kitűnő tanulmányi eredménnyel zárók, illetve a sport és kulturális területen kiemelkedőt teljesítő tanulók. Bajner Imre intézményvezető személyes hangvételű beszédében kiemelte a zene fontosságát, az iskolában folyó magas szintű kóruséneklés lényegét, mely a közösségépítés mélyebb rétegeiben is kifejti hasznosságát. Idén ballagtak először olyan tanulók, akik labdarúgóosztályba jártak. A nemzeti tizenegy közelmúltban aratott sikerei példa lehet számukra szorgalom és kitartás szempontjából is, céljuk elérése érdekében. Farkas Gergő kapta a Bárdos- emlékplakettet, melyet minden évben a 8 éven át kitűnő bizonyítvánnyal rendelkező diákok kapnak.

 

Farkas Gergő folyamatosan kiemelkedően teljesített, ezt Bárdos – emlékplakettek jutalmazták fotó: hg

 

Simon- Vass Mária és Lovász Zsuzsanna tanárnők munkáját köszönte meg a szülői munkaközösség és a tantestület nyugdíjba vonulásuk alkalmából. /hg/

 

Kicsengettek a Bárdos Lajos Általános Iskolában

| közélet, oktatás |