Sokéves hagyományt követve Szolnokon rendezték meg a legfiatalabb párbajtőrözők vidékbajnokságát, ahol a Tapolca Vívóklub is képviseltette magát.

 

A serdülő lány csapat 3. helyen végzett fotó:Facebook

 

A vívás sportág is kezd visszatérni a régi kerékvágásba és sorra rendezik a versenyeket, ahol rendre pástra lépnek tapolcai párbajtőrözők is. Így történt ez az Utánpótlás Vidékbajnokságon, Szolnokon is, ahol a következő eredmények születtek: Egyéni Gyermek kategóriában: Konczek Lina Melodi 2., Bolla Sára 23., Hegyi Dorka 26. helyen végzett.

 

Újonc leány kategóriában: Cserép Dorina 1., Konczek Lina Melodi 12., Hegyi Dorka 31., Bolla Sára 35. lett. Az újonc fiúknál Süketes Miklós Csaba megszerezte az 1. helyet, serdülő leányoknál Konkoly Evelin a 6., Cserép Dorina a 7., Cséri Sára a 15., míg Konczek Lina Melodi a 16. helyen végzett. Serdülő fiú kategóriában: Süketes Miklós Csaba 5., Bicsérdi Csongor 19. helyezett lett. A leány gyermek csapat a 6. helyet szerezte meg Bolla Sára, Hegyi Dorka, Konczek Lina Melodi felállásban. A Bolla Sára, Cserép Dorina, Hegyi Dorka, Konczek Lina Melodi alkotta újonc csapat a dobogó 2. fokára léphetett. A serdülő csapat, Cserép Dorina, Cséri Sára, Konczek Lina Melodi és Konkoly Evelin bronzérmes lett. /hg/

 

Szép vívó sikerek a vidékbajnokságon

| hírek, sport |