Befejeződött a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság. A Tapolcai Öregfiúk FC elérte kitűzött célját és ebben a pandémiával és sérülésekkel tűzdelt szezonban is sikerült a dobogón végezni.

 

Az Öregfiúknak 24 mérkőzésből 16-szor sikerült megszerezni a győzelmet, 4 döntetlent játszottak és csupán 4-szer kaptak ki, így 54 pontot gyűjtve a dobogó harmadik fokára állhattak fel.

 

Nagy Béla 17 gólig jutott fotó:hg

 

Az utolsó 5 forduló eredményei: TÖFC – Balatonszepezd 0:0. Nagy iramú mérkőzésen mindkét kapu többször forgott veszélyben, de nem bírtak egymással a csapatok. Diszel SE -TÖFC 0:4. Gólszerzők: Szőcze Csaba 2, Szabó Zoltán , Stiglicz András. A győzelem nagyobb arányú is lehetett volna a lelkes hazaiak ellen. Zalahaláp – TÖFC  1:4. Csak a második félidőben sikerült meggyőző fölényt kialakítani. Gólszerzők: Nagy Béla 2, Szabó Zoltán, Szőcze Csaba. Monostorapáti – TÖFC 2:3. Az első félidő 2:0-s eredményét a hazaiak kiegyenlítették, de a hajrában lőtt gól vendég győzelmet eredményezett. Gólszerzők: Szőcze Csaba 2, Szabados Ádám. TÖFC – Nagyvázsony 4:3. A vendég vezető gólt követően végig a hazaiaknál volt az előny a kemény mérkőzésen. Gólszerzők: Tell Tamás 2, Szabados Ádám, Nagy Béla. A csapat házi gólkirálya Szőcze Csaba lett 25 góllal, mögötte Nagy Béla végzett 17 góllal, a további 36 gólt 13 játékos szerezte. A csapat az évzáró, éremkiosztó családi rendezvényét június 26-án 16 órakor tartja a Városi Sporttelepen. /hg/

 

Bronzérmet szerzett a TÖFC

| hírek, sport |