A megyei bajnokságban szereplő TVSE férfi kézilabdacsapat hét mérkőzéséből eddig sajnos még egyet sem tudott nyerni. Legutoljára Ajka csapatával játszottak zárt kapus mérkőzést.

 

A hét csapatos megyei bajnokság utolsó helyén áll a TVSE férfi kézilabdacsapata. Bár a pandémiás helyzet is nehezíti a mérkőzések lebonyolítását és a felkészülést, Tölli Tamás, vezetőedző mégis bizakodó és reméli, hogy hamarosan erőre kap csapata.

 

Bár a csapat összeállt, az eredmények még nem érkeznek fotó: hg

 

A KK Ajka II. elleni mérkőzést és a jövőre vonatkozó terveket a következőképp foglalta össze az edző: -Az első félidőben, míg volt erőnk, addig tudtuk tartani a tempót a csapattal. A félidő közepére csökkenteni tudtuk a különbséget négy gólra, azonban a rutinos játékosok hiánya miatt a második félidő kezdetén ismét megugrott az Ajka és jól használták ki helyzeteiket. Egy új, fiatalokból álló csapatot építünk, hosszú út áll még előttünk, de bízom a srácokban. A vírussal terhelt időszakban vettem át a csapat vezetését. Nehezítő körülmény még, hogy a hétközi edzéseket sok játékos nem tudja látogatni iskolai elfoglaltságai miatt, ilyenkor 7-8-an vagyunk, a pénteki edzés viszont kevésnek bizonyul a figurák begyakorlására, pedig akkor 12-13 fővel is dolgozunk. Akár több hét is eltelhet egy-egy mérkőzés között, azonban ezek a fiúk szeretik a kézilabdát, ezért kitartanak és mindent megtesznek a jobb szereplés érdekében. Két tapasztaltabb játékossal is erősödtünk az elmúlt hetekben, reméljük, hogy sikerül őket beépíteni és hasznos tagjai, mozgató rugói lesznek az együttesnek. A jövőre vonatkozóan, bízunk egy jó felkészülésben, alapozásban, hiszen összeállt a csapat. A szünet után szeretnénk eredményeket elérni, pontokat szerezni és egy egységes csapat képét mutatni.

 

A TVSE férfi felnőtt csapatának eddigi eredményei:

 

Szombathelyi ESE – TVSE 38-20
TVSE – Bajnok DSE Nemesvámos II. 21-52
Ősi Andreotti SE – TVSE 39-19
Simontornyai KK – TVSE 51-21
TVSE – Szombathelyi ESE 18-28
Bakonyerdő Pápa – TVSE 48-28
TVSE – KK Ajka II. 27-48

 

 

A tapolcai csapat legeredményesebb játékosa Nagy György, aki eddig hét mérkőzésen 38 gólt szerezett. A csapat következő mérkőzését november 29-én játssza hazai pályán az Ősi Andreotti SE csapata ellen. /hg/

 

Utolsó helyen állnak a férfi kézisek

| hírek, sport |