A Keszthelyi Kiscápák tapolcai úszói rendületlenül edzettek nyáron és ősszel is, hogy a versenyeken a legjobb eredményeket érjék el.

 

A Kiscápák május 10-étől kezdtek edzeni Kehidán, kültéri medencében szeptember végéig. Egész nyáron korán keltek, minden hétköznap edzettek esőben, szélben, hidegben, csak ha villámlott, akkor maradt el edzés. A tavaszi karantén alatt heti ötször online edzettek a gyerekek csoportosan otthonról. Szeptember óta, hétről hétre derül ki, hogy éppen hol tudják megoldani az edzéseket. Legtöbbször a sümegi uszodában vagy egy hévízi szálloda medencéjében készülnek az úszók.

Az embert próbáló nyári edzéseknek meg is lett az eredménye. Marcaliban (augusztus 26.) :

Verebélyi Zalán korosztályában: 50m pillén, mellen, vegyes-váltóban 1., 50m gyors, gyorsváltóban  2., 50m háton pedig a 3. helyen végzett.

 

 

Sípos Amanda: 50m gyors, mell, gyors váltó 1., 50m pille 3. lett.

Német Emília 50m gyorson 3., 100m gyorson 4., vegyes-váltóban 1., gyorsváltóban csapattársával, Sípos Amandával 1. helyezett lett.

 

Német Emília gyorsváltóban csapattársával Sípos Amandával 1. lett fotó: helyszíni

 

A november 21-én Győrben rendezett versenyen nem értékelték az indulókat. Egyéni idők javítása volt a cél. Zalán 50m pillén úszott egyéni csúcsot (jelenleg a ranglistán 10. hely). Amanda 50m gyorson, mellen, 100m gyorson, mellen úszott egyéni legjobbat. Emília 50m háton, gyorson, 100m gyorson, mellen úszott egyéni csúcsot.

 

 

A következő versenyre két hét múlva kerül sor Győrben, a Keszthelyi Kiscápák készülnek a megmérettetésre. /hg/

 

Keményen készülnek a tapolcai úszók

| hírek, sport |