A Veszprém Megyei Pedagógiai Szakszolgálat, a Veszprémi Tankerületi Központ vezető tisztségviselői, Tapolca város képviselői, a szolgálat munkatársai, továbbá az érintett helyi intézményvezetők jelenlétében ünnepélyesen átadták pénteken a pedagógiai szakszolgálat (nevelési tanácsadó) tapolcai tagintézményének új bázisát a Belvárosi Irodaház első emeletén.

 

A Szent Erzsébet óvoda apróságainak műsorával kezdődött az átadó ünnepség. /fotó: tl/

 

Szauer István tankerületi igazgató (középen) : Egy jó ötletből, lelkesedéssel, összefogással, jó megoldás született Tapolcán.

 

Mint azt megtudtuk, az új helyszínen a szakszolgálat munkatársai és az érintett gyerekek részére korszerű és esztétikus konduktori terem, vezetői iroda, több, különbejáratú helyiség és megfelelő méretű váróterem áll rendelkezésre. Az ünnepi eseményen, a Szent Erzsébet óvoda apróságainak kedves népi játékos produkcióját követően, Fodorné Csöglei Erika a szakszolgálat helyi vezetője számolt be az elmúlt hónapokban lezajlott felújítási munkálatokról, a költözés folyamatáról, a kollégák nem mindennapi pozitív hozzáállásáról és lelkesedéséről.

 

 

– Soha nem felejtem el, amikor 2017 késő tavaszán ott álltam kétségbeesve az Ady utcai épületünk pincéje előtt és Lévai József korábbi alpolgármester segítő kezet nyújtott: Erika, nem lenne jó helyetek az irodaházban? Neki, majd később a város önkormányzatának, polgármesterének és a fenntartó támogatásának köszönhetjük tehát azt, hogy most itt állhatunk- hangsúlyozta Fodorné Csöglei Erika, aki nem felejtett el köszönetet mondani mindazoknak, akik önzetlenül segítették a cél megvalósulását.  A Veszprémi Tankerületi Központ anyagi támogatásával és sok társadalmi munkával megvalósult átépítést, megújulást, Szauer István veszprémi tankerületi igazgató is méltatta. – A jó ötletekből születnek a legjobb megoldások. Az alapötlettel mi tudtunk azonosulni, az anyagi és technikai problémákat pedig végül közös akarattal, összefogással sikerült áthidalni.

 

 

 

Amit itt látunk, a barátságos környezetet, az asztaldíszeket, a szép dekorációkat az pedig mind  a szakszolgálat munkatársainak lelkes hozzáállását, munkáját, összetartását dícséri – fogalmazott az igazgató. Pass Sándor alpolgármester, Dobó Zoltán polgármester jókívánságait adta át az eseményen a szakszolgálat munkatársainak, továbbra is biztosítva az intézményt az önkormányzat odafigyeléséről, támogatásáról. /tl/

 

“Végre minden kollégánknak igényes foglalkoztató helyisége van”

| hírek, Kiemelt, oktatás |