Hetedik alkalommal rendezték meg a Szerelmes Füred elnevezésű páros futóversenyt, ahol a szerelmespárok alkotnak egy csapatot. Előbb a fiúk teljesítik a kijelölt távot, majd a váltást követően a lányok futnak a célig.

 

A Szerelmes Füred idén már nem csak páros futóverseny volt, hiszen gondoltak azokra is, akik párral nem rendelkeznek, de szívesen részt vennének a jó hangulatú és különleges rendezvényen, ezért a párok versenye előtti “párkereső” azaz szingli futamra is várták a jelentkezést, korhatár megkötése nélkül.

 

A szerelemtől fűtött tapolcai csapat. fotó: helyszíni

 

A futófesztiválon, ahol különböző távokon, közel hétszázan álltak rajthoz, a Tapolcai Trappolók Egyesület több versenyzője is elindult. „- Főleg a „király távon”, az 50 kilométeres megmérettetésen indultunk, ahol Szennyai Dorián hozta a kötelezőt és szuper futással, 3:22:27-s idővel, meg is nyerte a versenyt. De a lányok is taroltak, összességében rávertek a fiúkra. – meséli Földesi József, a Trappolók elnöke. „-Nagy Hajni 4:22:12-vel 3., Karay Gabi 4:34:21-l a 4., Vajainé Bea 4:37:18-al a 8., míg Szi-Márton Ildikó 4:43:14-el a 10.helyen végzett. Azt hiszem erre biztosan büszkék lehetünk, de a többi indulóra is, Nagy Mikós 4:08:42, Somornai Lajos 4:47:07 és a Hegedüs Jani 4:40:10-l teljesítette az 50 kilométeres távot.”

 

A Tapolcai Trappolók újabb versenyt szerveznek március 5-én, ezúttal II. Ultrappolca néven, melyre Facebook oldalukon várják a jelentkezőket./hg/

 

A futás szerelmeseinek randevúja Füreden

| hírek, sport |