Az Angyal Masszázs szolgáltatást kapták karácsonyi ajándékba a napokban a tapolcai alapellátás idősek napközi ellátásának gondozottjai.

 

 

Az idősebb korosztálynak kedveskednek idén az országos Angyal Masszázs program résztvevői. Tapolcai masszőrök is csatlakoztak a kezdeményezéshez, melynek célja, hogy ingyenes masszázzsal kellemes ellazulást vigyenek sokak életébe. Szabó Ágota, a helyi idősek napközi ellátása intézményvezetője lapunknak elmondta, Mogyorósi Katalin kereste meg az intézményt a közelmúltban, hogy munkatársával Major Tündével biztosítanának az időseknek személyenként 15 perces testmasszázst. – Természetesen nagy örömmel és szeretettel vettük a felajánlást a klubban, különösen, hogy nemrégiben egészen véletlenül éppen  arról beszélgettünk gondozottjainkkal, hogy milyen jó lenne, jót tenne mindenkinek egy jó kis masszázs- árulta el az intézmény vezető munkatársa.

 

Major Tünde munka közben 

 

Major Tündétől megtudtuk, hogy az Angyal Masszázs keretén belül minden évben fókuszba kerül egy réteg, idén kifejezetten az időseket szeretnék meglepni sajátos karácsonyi ajándékukkal. – Úgy gondolom, hogy a mai rohanó világban a testi- és lelki érintés az, ami lehetővé teszi, hogy ne legyünk magányosak, hogy valóban eljussunk egymáshoz. Mi ezzel, az egészégre jótékonyan ható, szeretettel adott testi felfrissülési lehetőséggel ajándékozzuk meg a karácsonyi időszakban az idejáró időseket- mondta. /tl/

 

 

Masszőr angyalok ajándéka a gondozottaknak

| egészségügy, hírek, közélet, szociális szféra |