A TVSE férfi kézilabda csapatának ebben a szezonban még nem sikerült pontot szerezni a megyei bajnokság alapszakaszában, azonban a legutóbbi mérkőzésen mutatott játék, bizakodásra ad okot.

 

Az eddigi hat mérkőzésüket elveszítették, azonban ez semmit sem jelent, hiszen messziről indultak. „-Nehéz időszak áll a csapat háta mögött, komoly létszám problémákkal küzdöttünk és a meglévő csapatot is össze kellett tartani, de most úgy érzem, hogy megvan a csapat. El kell kezdeni dolgozni és az edzéseken, meccseken kihozni magunkból, egymásból a maximumot.” – mondta Szalai Dorián, a TVSE játékosa. Az utolsóelőtti őszi meccsüket, az Egerszegi KK ellen, magabiztosan, keményen játszották, igazi férfias küzdelem volt.

 

Kőkemény, férfias küzdelem volt a zalai csapat ellen fotó: Havasi

 

Bár az eredményjelző végül 31:36-os vendég sikert mutatott, azonban a hazaiak sem voltak messze a győzelemtől. Sokszor emberhátrányban nem sikerült értékesíteni a büntetőket, ami arra utal, hogy egyelőre a magabiztosság hiányzik. Sokat kell még dolgozni, kitartani a csapat mellett és hamarosan beérik a gyümölcs. /hg/

 

 

 

Megvan a csapat

| hírek, sport |