Bemutatkozott a TVSE ifi női kézilabdacsapatának új edzője Klespitz Róbert és egyben első bajnoki mérkőzésüket is lejátszották a lányok.

 

Hazai pályán kezdték meg szereplésüket az U19-es bajnokságban a TVSE női kézilabdázói, az Ács Kinizsi csapatát látták vendégül. Klespitz Róbert a csapat újdonsült edzője értékelte a látottakat: – A mérkőzést három részre tudnám felosztani. Az első 20 percben teljesen megilletődötten, sok hibával játszottunk, melynek következtében a vendégcsapat el is tudott lépni 6-7 góllal. Ennek oka valószínűleg az első meccs miatti izgatottság lehet, ezt azonban hamar le kell vetkőznünk, így nem lehet mérkőzést kezdeni.

 

A lányok keményen küzdöttek, azonban ez most sajnos nem volt elég a győzelemhez fotó: helyszíni

 

Az összecsapás második szakaszában viszont azt láttam a lányoktól, amit szeretnék a szezon többi meccsén, agresszív védekezés, labdaszerzések, könnyű gólok. Ezeknek köszönhetően sikerült visszajönnünk a meccsbe, sőt, félidőben már vezettünk is. A második félidő egy teljesen ki-ki párharcot hozott, hol egyik, hol másik csapat dominált, de ellépni senkinek sem sikerült. Végül sajnos nekünk volt kevesebb szerencsénk, és 1 góllal kikaptunk. Összességében azonban dicséret illeti a lányokat, a korai nagyobb hátrány ellenére sem adták fel és hatalmas szívvel és akarattal visszaküzdötték magukat, ebből lehet és kell is profitálni a későbbiekben. A szurkolóknak köszönjük a biztatást, reméljük a következő hazai meccsen is támogatnak minket.- mondta az edző. A mérkőzés végeredménye Tapolca VSE : Ács Kinizsi 35:36 lett. /hg/

 

Csupán egy góllal kapott ki a TVSE ifi csapata

| hírek, sport |