Idén is megrendezték a hagyományos amatőr strandröplabda versenyt a Bauxit Sportcentrum homokos pályáján, a résztvevőket még az orkán erejű szél sem tántorította el.

 

Nyári forróság, égető homok helyett hatalmas oldalirányú széllel és szálló porral kellett megküzdeniük az amatőr strandröplabda versenyre nevező csapatoknak, azonban a körülmények nem szegték kedvét és győzni akarását a 8 férfi, 5 női és 4 vegyes párosnak.

 

A párosoknak nem csak egymással, az időjárási viszontagságokkal is meg kellett küzdeni fotó: Havasi

 

Érkeztek csapatok Budapestről, Érdről, Balatongyörökről, Sopronból és Tapolcáról, akik mind a legjobb helyezésért küzdöttek. Vegyes párosban a Vass Judit – Hanzmann Máté alkotta duó diadalmaskodott, második lett az Apja Lánya (Kovács Flóra, Kovács András) páros, míg harmadik helyen a Passion in my passion (Sekk Patrícia, Kosaras Dávid) formáció végzett. Női párosban 1. lett a Sercli (Kovács Rebeka, Bánhidai Barka), 2. a Homár (Hámori Panka, Hámori Borka), 3. a Kringgegörlzz és Sanyi (Vass Natália, Somogyi Diána).

 

 

Férfi párosban a legjobb Rámszesz (Kosaras Dávid, Molnár Bence) lett, őket követte a Hanzmann – Kovács páros (Hanzmann Máté, Kovács András), harmadik a Bazinga (Dániel Mátyás, Pálmai Dániel) lett. /hg/

 

Az ország több pontjáról érkeztek a strandröplabda versenyre

| hírek, sport |