Július utolsó hétvégéjén került sor a tavaly hagyományteremtő célzattal útjára indított nemzetközi utánpótlás labdarúgótorna második lebonyolítására a Bauxit Sportcentrumban, ahova három csapat fogadta el a Tiac VSE meghívását.

 

A reggeli felhőszakadást követően kérdésessé vált a torna megrendezése, azonban szerencsére az eső sportolásra alkalmas sebességre váltott, így elkezdődhettek a mérkőzések. A 2010-2011-es korosztály részére kiírt megmérettetésen a következő eredmények születtek: TIAC VSE-FC Ajka 2-3, Veszprém-DAC 1:1, TIAC VSE- Veszprém 0:6, FC Ajka-DAC 2:0, Veszprém- FC Ajka 8:1, TIAC VSE- DAC 0:5.

 

A bajnoki rajt előtt hasznos felkészülési megmérettetésként szerepel a nemzetközi utánpótlás torna fotó: Havasi

 

Így kialakult a végeredmény, első helyen Veszprém csapata végzett, második lett az FC Ajka, harmadik a DAC, míg a házigazda Tiac a negyedik helyen végzett. Különdíjban részesült több játékos is, így a torna gólkirálya Vörös Norbert, a Veszprém játékosa lett. A torna legjobb kapusa címet Mészáros Levente, ajkai játékos kapta. A torna legjobb játékosának a DAC focistáját, Ruzicska Dominiket választották. A legjobb tapolcai játékos Bárány Ábel lett.

 

Bárány Ábelt választották a legjobb tapolcai játékosnak fotó: Tiac

 

A bajnoki szezonra kiváló felkészülési tornát várlátogatás, a Tapolcai- tavasbarlang megtekintése és balatoni fürdőzés zárta. A rendezvényt meglátogatta Finta Péter az MLSZ Veszprémi Igazgatója is. /hg/

 

Második alkalommal rendezett utánpótlás tornát a Tiac

| hírek, sport |