Megtartotta hagyományos évzáró összejövetelét a Tapolcai Öregfiúk FC. Az eseményen került sor a bajnoki címért járó érmek és kupák kiosztására is.

 

Aranyérmet szerezett a 2021/2022-es labdarúgó szezonban, a megyei III. osztály déli csoportjában a Tapolcai Öregfiúk FC. Boczkó Gyula, a csapat vezetőedzője értékelését követően, Dobó Zoltán polgármesterrel és Puskás Ákos alpolgármesterrel közösen kiosztotta a jól megérdemelt érmeket a csapat tagjainak, majd kötetlen beszélgetés és ünneplés következett. A bajnoki cím megszerzése mellett a gólkirályi cím is az együtteshez került, hiszen Szabó Bálint 37 góljánál többet senki nem rúgott ebben a kiírásban.

 

Nagy Béla csapatkapitány az első helyért járó éremmel és kupával fotó: Havasi

 

A csapat a bajnokság végeztével sem pihent, hiszen eleget tett két meghívásnak is, így részt vettek a marcelházai focikupán, ahol másodikak lettek, majd pedig a pati tornát nyerték meg. Most egy kis pihenés következik és augusztus elején újra elkezdik a felkészülést. Augusztus 20-án, megrendezik az Önkormányzattal közösen a XXIV. Tapolca Kupát, melyre a hagyományok szerint a testvérvárosok csapatait hívják meg. /hg/

 

Bajnokcsapat a TÖFC

| hírek, sport |