A Tamási Áron Művelődési Központban tartotta tanévzáró ünnepségét a Járdányi Pál Zeneiskola – Alapfokú Művészeti Iskola.

 

Péni Béla igazgató megköszönte a tanulók és tanáraik egész éves magas színvonalú munkáját fotó: Havasi

 

Péni Béla igazgató köszöntötte a tanulókat és a hozzátartozókat, majd elmondta, hogy a 2021-2022-es tanévben a hagyományokhoz híven, négy tanszakon (szolfézs és ének, zongora, vonós és fúvós-ütős) tanulhattak a diákok. Ebben az évben 339 beiratkozóval kezdték meg a tanévet. Az igazgató örömét fejezte ki, hogy az iskolából több növendék is sikeres felvételit tett és a zenei pályán folytatják tanulmányaikat. Magi Bernadett ének, Lents Dorottya zongora, míg Ambrus Lelle Sára cselló hangszeren mélyíti tovább tudását. Az igazgatói beszédet követően, Őri Jenő igazgatóhelyettes ismertette a tanévben elért eredményeket, sikereket. Szaktanári dicséretben részesült Kőműves Dávid, Kárpi Rómeó, Joó Zsombor, Ladányi Bíborka, Ángyán Luca, Fülöp Kata, Szalai Jázmin, Nagy Júlia, Major Marcell, Szabó Barnabás, Király Erik, Körmendi Tamás, Ambrus Lelle Sára és Juhász Judit. Igazgatói dicséretet Lents Dorottya és Magi Bernadett, míg tantesületit Király Alex kapott.

 

 

A megtisztelő „Év tanulója” címet Király Emőke érdemelte ki, aki több versenyen is kiemelkedő eredményt ért el. Az ünnepséget Magi Bernadett, Körmendi Tamás és Király Emőke által előadott zeneművek színesítették. /hg/

 

Sikeres tanévet zárt a Zeneiskola

| közélet |