Meglepetés vereséget szenvedett a Tapolcai Öregfiúk FC a húsvéti hétvégén, de még így is vezeti a megyei III. osztály déli csoportjának tabelláját.

 

Megszakadt a 15 mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozata a Tapolcai Öregfiúk FC-nek, akik hazai pályán kaptak ki a Lesenceistvánd – Uzsa SE-től, az eredmény 0:2 lett. A tavaszi szezont jól kezdő, a nehéz ellenfélnek számító Balatonakali csapatával 3:3-as döntetlent játszó, majd Diszelt simán 10:0-ra verő, Káptalantóti ellen magabiztos 4:0-s győzelmet arató Öregfiúk az idényben talán legrosszabb formáját mutatta.

 

A TÖFC bár több helyzetet is kialakított, a befejezés nem sikerült fotó: Havasi

 

Talán legjobbkor érkezett a vereség, hiszen a mérkőzés előtt 3 ponttal vezették a mezőnyt Balatonederics előtt, akik viszont kikaptak a harmadik Révfülöptől, így bár nem sikerült növelni az előnyt, de mindenképp fájó a vereség. – Sajnos a mai napon nagyon rosszul játszottunk, nem egyénileg, hanem összességében a csapat nem volt jó. Az első félidőben nagyon lassan, pontatlanul szerveztük a támadásainkat, míg az ellenfél jól helyezkedett, védekezett és abból kontrázott, amiből a második félidőben két gyors gól született és utána mi futottunk az eredmény után.

 

Döcögős, tördelt játék volt, ami az ellenfélnek kedvezett fotó: Havasi

 

A tavaszi idényt viszonylag jól kezdtük, döntetlen egy erős ellenfél ellen és két kötelező győzelem, de most erőtlenül, pontatlanul játszottunk, akarat nélkül, nagyon sajnálom, hogy elveszítettük veretlenségünket. Játékoslétszámunkkal nem volt probléma, viszonylag hosszú volt a kispad is, de olyan érzésem volt, hogy ebben a  rossz szituációban ők sem tudtak volna többet hozzátenni a játékhoz. Kemény mérkőzések várnak még ránk, játszunk Balatonedericcsel, Révfülöppel akik nagyon erősek, de jön még a Monostorapáti és Badacsonytomaj elleni meccs, amit soha nem szabad leírni, szóval van miért küzdeni, mert a tervünket, hogy a dobogón végzünk teljesíteni szeretnénk.

 

A cél nem változott, dobogós helyért küzd a TÖFC fotó: Havasi

 

Viszont ahhoz még jelentősen sokat kell javulnunk. – értékelt Boczkó Gyula vezetőedző. /hg/

 

Kikapott a TÖFC, de vezeti a bajnokságot

| hírek, sport |