Innopan Kupa néven rendezték meg a VIII. tollaslabda versenyt a Csermák József Rendezvénycsarnokban.

 

A Dunántúl minden részéről érkeztek versenyzők, sokan évről évre visszatérnek. 62 nevező, 7 versenyszámban, 134 mérkőzésen mérte össze tudását a kilenc órás versenyen. -Minden versenyző induló csomagot kapott, melyeket szponzorok segítségével állítottunk össze. A rendezvényt Dobó Zoltán polgármester úr és Papp Róbert az InnoPan Tech Kft. kereskedelmi vezetője nyitotta meg.

 

A Dunántúl minden pontjáról érkeztek versenyzők fotó: helyszíni

 

Az idei verseny különlegessége, hogy a férfiaknál külön versenyszámban indulhattak az ország élvonalába tartozó tollaslabdázók is, emelve a torna színvonalát. Játékukat nagy érdeklődéssel figyelte a közönség. A tapolcai indulók közül legeredményesebben Gombkötő Richárd szerepelt, vegyes párosban a dobogó második fokán végzett.

 

A tapolcai Gombkötő Richárd vegyes párosban ezüstérmet szerzett fotó:hg

 

Pető Mónika női egyéniben 4. helyezett, női párosban Csapó Mónika – Kovács Alíz 4. helyezett lett. Kassai Balázs, Orbán Péter és Tőkés András férfi II. egyéniben, Szabó László – Gombkötő Richárd férfi párosban a legjobb nyolc közé jutott. – tudtuk meg Gyarmati Zoltánnétól. A dobogósok értékes ajándékokat kaptak.

 

 

A Tapolcai Tollaslabda és Fallabda Sportegyesület tagjai közül többen aktívan részt vettek a verseny előkészítésében és lebonyolításában. Megérte a befektetett munka, mert a verseny jó hangulatban pozitív visszhanggal zárult. /hg/

 

Sikeres tollaslabdaverseny

| hírek, sport |