A Magyar Tollaslabda Szövetség országjáró turnén népszerűsíti a sportágat, így a Bárdos Lajos Általános Iskolába is ellátogattak, ahol Krausz Gergely többszörös magyar bajnok, olimpikonnal találkozhattak a Tapolcai Tollaslabda és Fallabda SE sportolói.

 

A tavaly ősszel visszavonult, 23-szoros magyar bajnok Krausz Gergely tervezett látogatásainak célja a hazai legaktívabb klubokkal történő személyes kapcsolatteremtés, illetve az utánpótlás-nevelő munka motiválása, megismerése. -Nagy megtiszteltetés érte a tapolcai tollaslabdázó gyerekeket a Magyar Tollaslabda Szövetség jóvoltából, hiszen az első magyar férfi olimpikon tollaslabdázó, Krausz Gergely látogatott meg bennünket.

 

A fiatal olimpikon sikerei nagy motivációt jelentenek az utánpótlásban sportolóknak fotó: helyszíni

 

Lehetőségünk volt beszélgetni és játszani vele. Lestünk tőle néhány mozdulatot és egy kis lábmunkát. Gergő nagyon szimpatikus fiatalember. Jókedve, közvetlensége, profizmusa példamutató. Több órán keresztül bírta köztünk a gyűrődést. Civil életében is kívánunk neki sok sikert. Még egyszer, köszönjük Gergő! – fejezte ki örömét Gyarmati Zoltánné az egyesület nevében.

 

Gyarmati Zoltánné és Gombkötő Richárd háláját fejezte ki Krausz Gergelynek fotó: helyszíni

 

A találkozón Tapolca minden iskolája képviseltette magát. /hg/

 

Közös edzést tartottak a tollaslabda olimpikonnal

| hírek, sport |