Vidám családi nappal zárták le a 2020/2021-es szezont a Tiac VSE labdarúgói. A Városi Sporttelepen ugrálóvárral, sor-, büntetőrúgó- és dekázó versennyel várták az érdeklődő közönséget.

 

A tavalyi évben sajnos a korlátozások miatt nem tudták megtartani, a 2019-ben méltán nagysikerű családi nap folytatását a szervezők, azonban idén mindent pótoltak.

 

A győzelem csupán másodlagos volt fotó: hg

 

Az összetartozás érzését, közösségi lét erősítését megcélzó rendezvényre lelkesen készültek edzők, játékosok, hozzátartozók és szurkolók. Már a délelőtt folyamán bográcsba kerültek az alapanyagok, hogy a lehető legfinomabb étkek kerüljenek az asztalra az izgalmas feladatok leküzdését követően.

 

Kicsik és nagyok együtt küzdöttek a különböző nehézségi fokozatú akadályokkal, azonban a hangsúly a mókán és szórakozáson volt. A büntető párbaj után került sor az érmek átadására.

Kiss Jánosnak, a bajnokság gólkirályának, Takács Gábor elnök és Dobján Krisztián edző gratulált fotó: hg

 

A szezonban elért eredményeket értékelték az edzők, majd közösen szurkoltak a magyar válogatottnak, amit egy győzelemmel felérő döntetlennel háláltak meg a fiúk a franciák ellen. /hg/

 

Családi napot tartott a Tiac

| hírek, sport |