A tapolcai autósport meghatározó alakja, Lovász Róbert egyenletesen és kiegyensúlyozottan versenyez. Saját építésű versenyautójával szebbnél szebb eredményeket ér el.

 

Az autóversenyző örömmel mesélt lapunk megkeresésére közelmúltban elért sikereiről, élményeiről: -Mindkét bajnokságban, amiben indulok egy futamunk volt. Szerencsére a vírushelyzet javulása okán már nézők előtt futottunk, a szurkolóknak hála, sokkal jobb hangulatban zajlanak a versenyek. Az Euro-Ringi SSt kupa 3. fordulójában, abszolút 2. és kategória 2. helyén végeztem.

 

Lovász Róbert nyerte a veszprémi futamot fotó: Facebook

 

Sajnos az első hely egyelőre elérhetetlen számomra, mert a gyári versenyautót nem tudom megfogni. Az Országos Szlalom Bajnokság harmadik futamán abszolút 3. és kategória 1. helyet sikerült begyűjtenem. Ebben a bajnokságban, reálisan az abszolút 4. helyre van esélyem szintén a gyári formula autóknak köszönhetően. Bár ezen a versenyen egy helyet sikerült javítanom, mert a városi szűk pályának köszönhetően az egyik formula autó előtt sikerült végeznem. Ezen kívül ellátogattam D.SZ.K. kupa veszprémi futamára is, elvégre ez hazai versenynek számít. Kifogtuk az idei év egyik legmelegebb napját.

 

 

A versenyautóban 60-70 fok között volt a hőmérséklet. Ennek ellenére jó hangulatú versenyt futottunk amit sikerült abszolútban és kategóriában is megnyernem. Nagy lelkesedéssel várom a következő megmérettetést. /hg/

 

A megyeszékhelyen tapolcai győzelem született

| hírek, sport |