Elkezdte a tavaszi szezont a Megyei Labdarúgó Bajnokság III. osztályában szereplő Tapolcai Öregfiúk FC is, a Révfülöp NKSE csapatát látta vendégül.

 

A zárt kapus mérkőzésre a Tapolca Városi Sporttelepen került sor. A tabella harmadik helyén álló tapolcai csapat a hatodik helyet elfoglaló Révfülöppel szállt küzdelembe.

 

Nem bírtak egymással a csapatok fotó: hg

 

A jó iramú mérkőzésen a fiatalokkal felálló vendégek nem bírtak az öregfiúkkal. Mindkét csapaton látszott az idény elei forma, sok pontatlan átadás jellemezte a mérkőzést. A vezetést már a mérkőzés 8. percében megszerezte a hazai csapat, Szabados Ádám Béla révén. A válasz a vendégektől a 37. percben érkezett, így az eredmény 1:1 lett, mely a félidőig már nem változott. A második játékrészben tovább folytatódott a kiegyenlített harc.

 

 

A révfülöpi csapat egy jobb szélről beadott, lecsorgó találattal vette magához a vezetést, azonban bő negyed óra múlva Bárány Péternek köszönhetően kialakult a 2:2-es végeredmény. Ezzel a döntetlennel mindkét csapat egy- egy pozíciót csúszott vissza a tabellán. /hg/

 

Döntetlennel kezdett a TÖFC

| hírek, sport |