Kovács Balázs, a Tapolca Vívóklub nemrégiben megválasztott elnöke, örömének adott hangot, mikor elmondta, hogy a Csermák József Rendezvénycsarnokban első kérésre kaptak helyet és időt, mivel a vírushelyzet okozta korlátozások miatt nem használhatják a Batsányi János Gimnáziumban lévő edzőtermüket.

 

A több korcsoportot foglalkoztató sportág igényeit a Tapolca Kft. dolgozói lehetőségeikhez mérten, azóta is kiszolgálják. A vívók a lelátó folyosóján kaptak helyet, amely bár nem a legmegfelelőbb helyszín,azonban ennek is örülnek, hiszen tovább folytatódhat a munka. A vívóklub, a Magyarországon nyilvántartásban szereplő, vívó szakágakkal rendelkező sportegyesületek közül az előkelő 26. helyen végzett a tavalyi eredményeknek köszönhetően.

 

A körülményekhez alkalmazkodtak a sportolók Fotó: Havasi

 

Folyamatosan versenyeznek, legutóbb Szolnokon, a 3. Olimpici női, férfi párbajtőr versenyen mérették meg magukat, mely három napon keresztül zajlott. Gyermek lány kategóriában Konczek Lina Melodi a 3.helyen végzett. Újonc lányoknál Cserép Dorina a dobogó legfelső fokára állhatott. Újonc fiúknál Süketes Miklós Csaba a 3. helyet szerezte meg. A versenyen részt vett még, Hegyi Dorka, Bolla Sára, Cséri Sára, Konkoly Evelin és Bicsérdi Csongor. /hg/

 

Szép eredményeket értek el vívóink

| hírek, sport |