Veretlenül jutott a döntőbe a TIAC VSE U11-es futsal csapata.

 

Hanzmann László fiai nem találtak legyőzőre a hétvégi tornán. Sajnos betegség miatt a Start SE Veszprém, és a Fűzfői AK nem tudott részt venni a negyedik fordulóban, így az ellenfeleik játék nélkül kapták meg a három pontot, 3-0 végeredménnyel.

 

Eredmények:

TIAC VSE-Magyarpolány 15-0

TIAC VSE- Devecser SE 11-0

TIAC VSE- Start SE 3-0

TIAC VSE-FAK 3-0

A négyes döntő egy játéknapon kerül megrendelésre Veszprémben, előreláthatólag március közepén.

 

Győzött az U15-ös csapat is.

TIAC VSE- Devecser 10-3

Lukács László csapata már a 2. percben megszerezte a vezetést, de a vendégcsapat hamar fordított, majd ismét a tapolcaiaknál volt az előny, döntetlennel fordultak a csapatok. A második félidőben már nem volt kérdés a mérkőzés kimenetele.

 

Az U17-es csapat nagyon rossz felfogásban játszott az első félidőben, 4-0-ra elment a pályaválasztó zirci csapat. A szünet után rendeztük sorainkat, feljöttünk 4-3-ra, de ismét a Zirc rúgott két gólt, így eldőlt a mérkőzés.

FC Zirc- TIAC VSE 7-5

 

A futsal bajnokság U13-as korosztályában két vereséggel kezdett a TIAC, majd két győzelemmel zárta a hétvégi küzdelmeket.

TIAC VSE- Úrkút 5-7

TIAC VSE-Sümegi TTE 1-11

TIAC VSE- Magyarpolány 8-1

TIAC VSE-Devecser 7-3

 

Kocsis Roland és Orbán Kálmán az U9-es csapat edzői foglalták össze a hétvége eseményeit: – Az első mérkőzésen Ősi PSE csapatával játszottunk, 13:3-as siker egy lelkesen játszó csapat ellen.

 

Két győzelemmel és egy döntetlennel zárt a 2. fordulót az U9-es csapat fotó: Facebook

 

Majd az FC Ajka következett, ahol végig nagyon hajtós, változatos mérkőzésen egy jó játékosokból álló csapat ellen, utolsó percben lőtt ajkai góllal, 3:3 döntetlen született. Végül VFC USE “B” csapatával fejeztük be a 2. fordulót, 12:5-ős győzelemmel. /hg/

 

A hétvége futsal eredményei

| hírek, sport |