Kilencedik győzelmüket megszerezve, továbbra is második helyen áll a TÖFC.

 

Viski László két góllal járult hozzá a győzelemhez fotó: hg

 

A Tapolcai Öregfiúk FC a tizedik fordulóig magabiztosan vezette a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságot, azonban a Balatonszepezden elszenvedett 5:1-es vereségnek köszönhetően, remélhetőleg csak kis időre, de helyet cserélt a két csapat a tabellán. Az idén fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Öregfiúk FC az utolsó meccsnapon, örök riválisát a Monostorapáti SE-t fogadta. A szép számú nézőközönség előtt lejátszott mérkőzés igazi rangadót hozott. A végig kiegyenlített játékot mutató első félidőben először a tapolcaiak szerezték meg a vezetést. Viski László elé került a labda a tizenhatos magasságában, majd több vendég játékost is kicselezve lőtt a hosszúba. A vezető találatot követően nyomás alá került a hazai kapu és bár Stiglicz András, az Öregfiúk kapusa többször is bravúrosan hárított, kevesebb mint tíz percre volt szüksége az ellenfélnek az egyenlítéshez, így 1:1-el fordultak a csapatok.

 

 

A második félidő elején két poszton is frissítettek mieink. Már- már úgy tűnt, hogy pontvesztéssel zárul a találkozó, azonban a végig fegyelmezetten játszó, mind az öt cserelehetőségét kihasználó Tapolcai Öregfiúk FC az utolsó percben, ugyancsak Viski László révén, megszerezte a győztes gólt, így 2:1- re nyert.

 

 

Az elmúlt négy évben nem tudott diadalmaskodni a hazai együttes Monostorapáti felett, ez a széria azonban most megszakadt. /hg/

 

Győzelem a rivális ellen

| hírek, sport |