A Szociális és Egészségügyi Alapellátási Intézet idősek nappali ellátásával foglalkozó intézményének dolgozói a mai napon köszöntővel, kedves, verses képeslap- ajándékkal, finom házi süteményekkel telt  asztallal és élőzenés műsorral kedveskedtek gondozottajaiknak az Idősek világnapja alkalmából.

 

 

Apró, kedves ajándék mindenkinek járt (felső képen) Sikos Ritától és (alsó képen) Szabó Ágotától

 

A Szent István utcai intézmény foglalkoztató helyiségében helyet foglaló szépkorúakat Sipos Rita igazgató és Szabó Ágota nappali ellátás vezető köszöntötte. – Szüleink és nagyszüleink mosolya, gondoskodása rengeteg  erőt sugároz felénk, kitartásuk, szeretetük felbecsülhetetlen kincs a számunkra. A mi feladatunk, hogy lehetővé tegyük az öregkorhoz méltó életet, hogy támaszt nyújtsunk a pihenés éveiben. Fontos, hogy érezzék,  nem hagyjuk magukra önöket. Kívánom, hogy sokáig, és jó egészségben élvezzék még környezetük figyelmét, a klubélet örömeit, a család szeretetét- fogalmazott az igazgató.

 

 

Sajcz Gábor harmonika játéka mindenkit elvarázsolt

 

Terített asztal várta később a gondozottakat

 

Az elhangzott  kedves szavakat, gondolatokat követően Sajcz Gábor nosztalgikus, meghitt harmonika előadása varázsolta el a szép muzsikára mindig fogékony nyugdíjasokat. Szabó Ágota nappali ellátás vezető lapunknak elmondta, a koronavírusos helyzet  számos idős gondozottjukban kelt félelmet, ezért  ők mostanában inkább otthon maradnak, nem látogatják az intézményt. – Alaplétszámunk 30 fő, jelenleg 17 és 20 fő között vannak azok akikről rendszeresen gondoskodunk az érvényben lévő járványügyi előírások betartásával. Akik otthon maradnak, azokkal telefonon tartjuk a kapcsolatot, illetve ha valamire szükségük van, segítünk- árulta el lapunknak az intézményvezető. /tl/

 

Gondozottjaikkal ünnepelték az Idősek világnapját

| egészségügy, hírek, önkormányzat |