Új elnökséget választottak a helyi szocialisták és az alapszervezet neve is megváltozott. A névváltozás, a megújult elnökség egyben erőteljesebb helyi politizálást  is jelent a jövőben az MSZP-nél, árulta el lapunknak Árvai Gábor elnök, aki továbbra is élvezi a tagság bizalmát.

 

Árvai Gábor történelem-földrajz szakos tanár, geotúra vezető és a Madártani Egyesület Tapolcai csoportjának a vezetője továbbra is a helyi MSZP szervezet elnöke.

 

Az MSZP Tapolca és Környéke szervezete mostantól MSZP Veszprém Megyei Területi Szövetség Tapolcai Szervezete nevet viseli. A régi-új elnök Árvai Gábor mellett, Kolosi Emőke, Takács Péter, Balázsné Kiss Éva és Buzás Gyula elnökségi tagokkal folytatja a munkát a párt. A női tagozat elnökének Bocz Sándornét, a helyi MSZP nyugdíjas tagozata elnökének pedig Kalmár Lajost választották az elmúlt héten lezajlott közgyűlésen. Kalmár Lajos – mint megtudtuk-  azóta az MSZP Veszprém Megyei Szervezet Nyugdíjas Tagozatának elnöke lett.

 

Balról Árvai Gábor elnök és Takács Péter elnökségi tag     /fotó: tl, archív/

 

Árvai Gábor lapunknak elmondta, céljuk, hogy a korábbinál markánsabb, a párt politikáját, céljait, a város jövőjéről alkotott elképzeléseiket helyben erőteljesebben érvényesítő politizálással nyerjék meg a helyi baloldali érzelmű szavazókat. Az elnök bízik benne, hogy a jövő heti megyei, majd később az országos tisztújítások után, az MSZP szekerét a jelenlegi nehéz helyzetből ki lehet mozdítani és a folyamatban lévő baloldali megújulás, átstrukturálódás helyben is lökést adhat pártjuknak. /tl/

 

Tisztségviselőket és új nevet is választott az MSZP helyi szervezete

| hírek, politika |