Újabb ügyességi, testfejlesztő udvari játékkal, egy úgynevezett kötél mászópiramissal gazdagodott a nyáron a Tapolcai Kertvárosi Óvoda Barackvirág Tagintézménye. A minden biztonsági és minőségi előírásnak, követelménynek  megfelelő  játékszer szabályszerű telepítése mintegy 800 ezer forintba került és a szülői munkaközösség báli bevételéből valósulhatott meg.

 

Nem olcsó, de minden szempontból biztonságos és élményszerű a gyerekek számára az új játékszer

 

Darida Ivett az intézmény szülői munkaközösségének elnöke lapunknak elmondta, a tél folyamán nagy érdeklődés mellett megrendezet ovis bált sokan támogatták, így rengeteg tombolatárgy felajánlás is érkezett. A tombolajegyek és a báli belépőkből összegyűlt összeg tette lehetővé, hogy megrendeljék a gyerekek nagy kedvencét, a mászópiramist, amely egy nagyjából három méter magas, rozsdamentes könnyűfém-tartóoszlopból, erős, biztonságos  kötelekből és egyéb összekötőelemekből álló kötélhálós játékszer. Megtudtuk, a korábbi években a szülői munkaközösségi bál bevételét a gyermeknapi programokra fordították, idén viszont a koronavírus felülírta a hagyományt, így jött a játszótéri fejlesztés ötlete.

 

Óvónői felügylet mellett is izgalmas az új játékszer a Barackvirág tagintézményben

 

Ottjártunkkor az óvodások nagy örömmel vették birtokba a vonzó, új játékot, amely egész biztosan a későbbiekben is nagy kedvence marad a kicsiknek. /tl/

 

Kötél mászópiramis épült a Barackvirág ovisainak örömére

| hírek, közélet, oktatás |