A gasztronómiai élvezetek mellett, kedvenc sportjukat is kipróbálhatták azok, akik kilátogattak a Városi Sport és Szabadidő Centrumba a hosszú hétvégén.

 

A nyár utolsó verőfényes napján rendezték meg a Családi nappal egybekötött Sportágbemutatót, ahol lehetőség nyílt bepillantani a városban működő sportszakágak, különböző edzésformák munkájának életébe. A kilátogató közönség közel húsz sportág közül választhatott.

 

 

A sporttelep adottságait és teljes területét kihasználva kerültek bemutatásra a sportágak, így például míg a World Jumping trambulinosai hűs fák árnyékában edzettek, addig a labdarúgók, karatékák, atléták és thai bokszosok a centerpályán népszerűsítették sportjukat.

 

 

 

 

Azok között, akik a legtöbb mozgásformát kipróbálták, a szervező Csermák József Rendezvénycsarnok munkatársai ajándékokat sorsoltak ki. Lehetőség nyílt mentális állapotfelmérésre, vérnyomásmérésre, életmód tanácsadásra, testzsír százalék-, vércukor- és összkoleszterin mérésre a Lelki Egészségközpont, az EFI és SZEFI jóvoltából.

 

 

 

 

A délután folyamán szomszédvári labdarúgó mérkőzésre került sor, a megyei I. osztályban szereplő TIAC VSE U19 és felnőtt csapata Sümeg együttesével játszott. Mindkét találkozón, gólzáporos küzdelemben, hazai győzelem született,míg az ifjak 10-3 –ra, addig a felnőttek 4-1 –re diadalmaskodtak.

 

 

 

Kapcsolódó videó:

Családi nap 2020 Sportágbemutató #tapolca

Családi nap 2020 Sportágbemutató #tapolca

Közzétette: Tapolcai Média – 2020. augusztus 22., szombat

 

Bemutatkoztak a város sportágai

| hírek, sport |