Mintegy 100 ezer forint összértékben vehetett át tisztálkodó, tisztasági termékeket a mai napon a tapolcai Egészségfejlesztési Iroda az Egységben Tapolczáért Egyesület tagjaitól. A hasznos adomány a családsegítő és a hajléktalanszálló munkatársainak közvetítésével, szociálisan rászorulókhoz kerül majd.

 

Mint azt megtudtuk, a tisztálkodási termékek jelentős része az Egységben Tapolczáért Egyesület és a Korall Üzletláncot üzemeltető Balikó és Társa Kft adományaként érkezett az EFI irodába.

 

Nagy mennyiségben, és  szinte minden, ami a tisztasághoz, tisztálkodáshoz szükséges


 

Pass Sándor, Takács Gábor és Dr. Décsey Sándor az Egységben Tapolczáért Egyesület tagjai pakolják ki  a rászorulóknak szánt termékeket


 

Az Egészségfejlesztési Iroda az elmúlt időszakban arra kérte a lakosságot, hogy adományaikkal segítsék a város szociálisan rászoruló polgárait, családjait. Amint azt Tóth Orsolyától, az EFI munkatársától megtudtuk,  felhívásuk célja várakozásaikon felül teljesült, így szociális partnereiken keresztül, hamarosan komoly mennyiségű tisztasági, tisztálkodási termékeket oszthatnak ki azoknak, akiknek ez nagy segítséget jelent a mindennapokban.

 

(Balról) Tóth Orsolya EFI munkatárs, Sikos Rita a Szociális és Egészségügyi Alapellátási Intézet igazgatója, valamint az Egységben Tapolczáért Egyesület tagjai. A szociálisan rászorulók segítése közös ügy


 

Tisztasági cikkekből álló adományt vett át az EFI

| egészségügy, hírek, közélet |