Két újonnan vásárolt és a speciális használatra átalakított dízel Fiat kisáruszállító járművet adott át Tapolca önkormányzata nevében Dobó Zoltán polgármester a Tapolcai Diák- és Közétkeztető Szolgáltató Kft. részére a mai nap a hivatal udvarán. A két Fiat  bekerülési értéke 10 millió forint plusz ÁFA volt, megvásárlásukat teljes egészében a tapolcai önkormányzat finanszírozta.

 

Mezőssy Tamás jelképesen átveszi az új, speciálisan ételszállításra átalakított haszonjárművek kulcsait Dobó Zoltán polgármestertől.


 

Mezőssy Tamástól, az ételszállítókat hamarosan üzembe állító városi cég ügyvezetőjétől megtudtuk, a haszongépjárművek cseréje időszerű volt, hiszen a korábbiak már 17 évesek voltak, 200 ezer kilométernél is többet futottak városon belül, ami jelentős elhasználódással járt. Megtudtuk, a régi szállító autók a mai napon még munkában vannak, de holnaptól már az újakkal végzik a cég munkatársai az ételkihordást.

 

Jobbról, Iker Viktória jegyző, Dobó Zoltán polgármester és Mezőssy Tamás ügyvezető igazgató. A város fontosnak tartja, hogy magas színvonalon történjen a helyi közétkeztetés


 

Dobó Zoltán polgármester az átadáson hangsúlyozta, nagyon fontos, hogy az étel minden időjárási körülmények között, pontos időben megérkezzen az intézményekbe és a magán megrendelőkhöz egyaránt. Ugyanakkor az is fontos, hogy mindez jó megjelenéssel, megfelelő higéniás körülmények között történjen- indokolta a polgármester a járművek megvásárlását. Mezőssy Tamás ügyvezető megköszönte a speciális gépjárműveket, a város hozzáállását, majd elmondta, hogy a helyi diák és közétkeztető óriási fejlődésen ment keresztül az elmúlt egy évtizedben. – Bátran elmondhatom, hogy ma olyan konyhatechnikai szinten áll a tapolcai közétkeztető, amelyhez hasonló minőséget sokcsillagos szállodákban és luxus tengerjáró hajókon lehet látni. E fejlettségi szint mellett, régi szállító gépjárműveink méginkább elhasználódottnak tűntek. Hamarosan esztétikus feliratok, ábrák is kerülnek az új autókra, a közétkeztető nevével, logójával, a cég szolgáltatásainak felsorolásával- árulta el a cégvezető.

 

Ilyen lesz felmatricázás után a két új Fiat haszonjármű


 

 

Higénia, könnyen tisztántarthatóság  és hőszigeteltség a legfőbb követelmény az ételszállításnál


 

Két új szállító gépjárművet kapott a várostól a közétkeztető

| gazdaság, hírek |