Egy esküvő aprólékos megszervezése, a nagy esemény emlékezetessé tételéhez szükséges minden kellék beszerzése nem kis feladat. Ehhez nyújtott segítséget az a kiállítás, amelyet szombaton és vasárnap tartottak a Tamási Áron Művelődési Központban. A rendezvényen több mint húsz kiállító mutatkozott be és önkéntes modellek esküvői ruha bemutatója is várta az érdeklődőket. A program meglepetésvendége, énekes előadója Halász Rebeka volt, a látogatókat óránkénti tombolasorsolás várta.

 

 

A rendezvényen bemutatták kínálatukat, szolgáltatásaikat az esküvői- és lakodalmi helyszín biztosítói, az esküvőszervezők, a lakodalom kreatív édességeit előállító cukrászok, életmód-tanácsadók, zenészek, az esküvő pillanatait megörökítő fotósok és többek között az elmaradhatatlan ünnepi dekorációk mesterei is. Az egybekelni vágyók ötleteket kaphattak a stílusos ajándékokhoz, és válaszokat kaptak kérdéseikre az eljegyzéstől az esküvőn át, a lakodalomig, méghozzá minden apró részletre kiterjedően.

 

 

Zsigmond Zsuzsanna a kiállítás megálmodója, fő szervezője a Tapolcai Média érdeklődésére elmondta, régi vágya teljesült a kiállítás létrejöttével. Elárulta, a kétnapos rendezvényen részben tapolcai, részben keszthelyi, ajkai és környékbeli vállalkozók kínálatával ismerkedhettek meg a nagy nap előtt állók. A rendezvényt a szervezők felkérésére Dobó Zoltán polgármester nyitotta meg, aki köszönetet mondott az esemény életre hívóinak, de üzent a kiállításra kíváncsi nézelődőknek is. – Minden látogatónak azt kívánom, hogy találja meg amiért eljött, a kiállítóknak sok és jó ügyfelet, de legfőképpen építsünk barátságokat, jó emberi kapcsolatokat, amelyek mindenki számára hasznosak, építők – fogalmazott a polgármester. /tl/ Fotók: helyszíni felvétel, szervezők

 

Segítség, ötletek ahhoz, hogy igazán emlékezetes legyen az esküvő

| gazdaság, hírek, közélet, kultúra |