Közel 150 érdeklődővel zajlott november 5-én, hétfőn a Széchenyi Expo. A Széchenyi István Baptista Technikum oktatói ezúttal igazi “vásári” környezetben valósították meg “nyitott napjukat”.

 

 

A kihelyezett standokon PowerPoint- bemutatók, szakmai anyagok, eszközök ébresztettek érdeklődést a szakmák iránt. A standok egyikén a fiatalok megismerkedhettek az Erasmus pályázat eredményeivel is, amely a VR@Geoparks pályázat keretében, a Széchenyi István Baptista Technikum pedagógusainak aktív részvételével jött létre.

 

 

Akik szerettek volna jobban elmélyedni egy-egy szakma nyújtotta lehetőségekben, azok nyílt tanítási órákon vehettek részt, ahol felmérhették az erejüket, ügyességüket, kreativitásukat, belehelyezkedhettek az általuk kinézett hivatás világába. Amint azt Vellai László igazgatóhelyettes elmondta, a jövő év elején még nyílik lehetőség a Széchenyi képzési kínálatának jobb megismerésére, hiszen január 8-án, hétfőn 16 órától tartanak még egy nyílt napot. Az igazgatóhelyettes arra kéri a pályaválasztókat és szüleiket, hogy a jelentkezési lapok végleges kitöltése előtt feltétlenül éljenek a lehetőséggel. /isk. inform, tl/

 

 

Széchenyi Expo – bemutatta kínálatát a technikum

| hírek, közélet, oktatás |