A TIAC VSE U12-es és U13-as csapatai zárófordulót játszottak a Bauxit Sportcentrumban, a regionális bajnokság nyugati csoportjában.

 

Igazi fociünnep volt az utolsó meccsnap hiszen, remekül zárták a fiatal labdarúgók a szezont. Mindkét csapat az Fc Ajka alakulatát látta vendégül és győzni is tudtak. Az U12-es fiúk 6:2-re győztek, a tapolcai gólszerzők: Petkovics Bence 2, Kiss Máté 2, Tóth Bertalan és Jánosi Zalán volt. „- A fizikálisan erősebb ajkai csapattal szemben gyors, labdabiztos játékot mutatva sikerült nyernünk, remekbe szabott gólokkal.” – értékelte a mérkőzést Hanzmann László edző.

 

Az utánpótlás csapatok nagy lelkesedéssel és kitartással küzdöttek az idényben fotó: helyszíni

 

A siker elérése érdekében elengedhetetlen a szülők támogatása és az edzők magasfokú szakmai munkája fotó: helyszíni

A siker elérése érdekében elengedhetetlen a szülők támogatása és az edzők magasfokú szakmai munkája fotó: helyszíni

 

A Hetsey Pál tréner által vezényelt U13-as focisták 2:1-re diadalmaskodtak, a gólokat Bárány Ábel és Decsi Levente szerezte. „-Az akarat és a szív diadala volt ez az idény. Az utolsó meccsen egygólos hátrányból sikerült fordítanunk, a mérkőzés nagy részében többet birtokoltuk a labdát. Ezekben a korosztályokban még nincs tabella, azonban a szülők, gyermekek és én is vezettem a statisztikát, ami alapján sikerült megnyerni a bajnokságot és nem mellesleg, Gergely Zalán szerezte a legtöbb gólt, így 36 találattal ő lett a gólkirály. Köszönöm csapatomnak az egész idény alatt mutatott kemény edzésmunkát, kitartást és büszke vagyok rá, hogy többen már az U14-es csapatban is bemutatkozhattak.” /hg/

 

Regionális bajnokságot nyert a Tiac utánpótlás csapata

| hírek, sport |