A délelőtti barátságtalan időjárás ellenére, délután sokan kilátogattak a Városi Strandra, ahol színes programok, színpadi produkciók várták az érdeklődőket.

 

 

A strandra egész nap ingyen léphettek be a vendégek, Tapolca Város Önkormányzata ezzel és a gyerekeknek szóló programokkal ünnepelte a Gyereknapot.

 

Sokan vágytak már a jó időre és a strand nyitására fotó: hg

 

Sokan éltek is a lehetőséggel, hiszen délutánra majdnem teljesen megtelt a strand. A hűsölni vágyókat szépen előkészített, tiszta medencék és gondosan ápolt füves terület várta. A téli álmából felébredt, közkedvelt szabadidős tér ismét bizonyította létjogosultságát és az érdeklődők köre alátámasztja az önkormányzat további fejlesztési szándékát.

 

Mazsorett és zászlóforgató csapat bemutatója fotó:hg

 

A spontán szerveződő strandfoci és strandröpi meccsek mellette, szervezett programokkal is kedveskedtek a vendégeknek, melyeket a hűs árnyékban felállított színpadon mutattak be a fellépők. Elsőként a tapolcai Mazsorett és zászlóforgató csapat, a Batsányi Táncegyüttes gyermek csoportja és az Acro Dance táncosai arattak nagy sikert, majd Rosta Géza műsorára tapsolhatott a közönség.

 

Az Acro Dance is látványos produkcióval készült a gyereknapra fotó:hg

 

Ezt követően látványos bűvész showra és buborék mesekoncertre került sor. A színpadi produkciókat élő sakk, légvár és fanyűvő játékpark egészítette ki, így téve élményekkel teli, felejthetetlen nappá a Városi Gyereknapot. /hg/

 

 

Gyereknapi programokkal nyitotta meg kapuit a Városi Strand

| hírek, közélet |