Évek óta hagyomány, hogy a TIAC VSE családi nappal zárja le az aktuális szezont. Idén is felejthetetlen élményekkel gazdagodtak, akik kilátogattak a Bauxit Sportcentrumba.

 

A TIAC játékosai és hozzátartozóik évről évre összegyűlnek, hogy egy jó hangulatú rendezvényen, családi nap keretein belül beszéljék át az idény tapasztalatait, vonják le a konzekvenciákat. Már kora délelőtt érezni lehetett a bográcsban készülő finomságok illatát, amit a lelkes szülők készítettek, míg a gyerekek az ugrálóvárban és a különböző ügyességi sorversenyeken, dekázó és 11-es rúgó versenyeken töltötték az időt.

 

Ugyan játékos formában, de most is az ügyességé és a gyorsaságé volt a főszerep fotó:hg

 

Ilyenkor a magasabb korosztályba tartozó utánpótlás csapatok tagjai segédkeznek az edzőknek a lebonyolításban, amit a fiatalabbak rendkívül élveznek, hiszen azok a focisták foglalkoznak velük, akiknek nyomdokaiba léphetnek.

 

Gyerekek, felnőttek, szülők és edzők együtt rúgták a bőrt fotó: hg

 

Az ebédet követően került sor a díjak átadására, majd a közös focizásra, ahol gyerekek, szülők, edzők együtt rúgták a bőrt. Mire az örömfocinak vége lett, megjelentek a TIAC és Bauxit meccs szurkolói is, akik örömmel látták, hogy a tapolcai labdarúgásnak nem csak múltja, de jövője is van, ezt a barátságos mérkőzés díszvendége Gellei Imre is méltatta. A várva várt emlékmérkőzés következett, ahol ki – ki eldönthette, melyik csapatnak szurkol, majd egy szívvel drukkolt a TIAC család a magyar válogatottnak, akik Montenegro ellen játszottak EB selejtezőt.

 

A TIAC család ismét bizonyította összetartozásának erejét fotó: hg

 

Sajnos a tapolcaiak hangja és elszántsága nem ért el a Balkán – félszigetig, hiszen 0:0 lett az eredmény, de abban biztosak lehetünk, hogy ismét rengeteg tapolcai fiatalban erősödött meg a hit és az elköteleződés a TIAC iránt. /hg/

 

Családi nap a TIAC szervezésében

| hírek, sport |