A Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara június 8-án tartotta hagyományos tanévzáró ünnepségét. Az eseményen a szakképzés helyzetének áttekintése mellett, a kiváló tanulók, oktatók, felkészítő tanárok, duális képzőhelyek és pályaorientációs feladatokat segítő pedagógusok elismeréseket vehettek át.

 

 

A megyéből az országos szakmai versenyeken 21 tanuló ért el kiemelkedő sikereket. A verseny országos döntőjén 6 tanuló végzett dobogón, köztük Központifűtés- és gázhálózatrendszer-szerelő szakmában 1. helyezést ért el: Gál Richárd Dávid, a Széchenyi István Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium tanulója. Teljesítményüket a kamara ajándékutalvánnyal és emléklappal díjazta. A kamara az első, második és harmadik helyen végzett tanulók oktatónak felkészítő munkáját – a fenntartókkal kötött megállapodás alapján – pénzjutalommal és oklevéllel díjazta. Tapolcáról Csizmadia László, a Széchenyi István Baptista Technikum Szakképző Iskola és Gimnázium oktatója kapta meg az elismerést.

Az intézmények javaslata alapján az “Az Év Tanulója” kamarai díjat egyetlen tapolcaiként Győri Barbara, a Széchenyi István Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnáziumának vendéglátásszervező tanulója vehette át.

A Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara hetedik alkalommal azokat az iskolai oktatókat is elismerésben részesítette, akik több éve foglalkoznak tanulóképzéssel és áldozatvállalásukkal, színvonalas munkájukkal hozzájárulnak a vármegye szakembereinek kineveléséhez.

Idén öt iskolai oktató részesült “Az Év Oktatója” elismerésben és pénzjutalomban, köztük Nagy László, a Széchenyi István Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium oktatója. /Töreky L. / Fotó: /kamara/

 

A vármegyei kamara széchenyis tanulókat, tanárokat is díjazott tanévzáró ünnepségén

| hírek, közélet, oktatás |