Nyolc győzelemmel és két döntetlenlennel, 26 megszerzett ponttal, négy ponttal megelőzve a második helyen álló csapatot, a Vármegye III. Déli csoportjában szereplő Tapolcai Öregfiúk FC első helyen zárta a félidőt.

 

 

„Felkészülési mérkőzéseken a TIAC U19 csapatával 1:1–es döntetlent, Nyirád csapatával, 4:1-es eredményt értünk el. A téliszünetben a csapat nem igazolt játékost, míg a környező csapatok bőven erősítettek. A keret átlagéletkora – január elsején – 48,5 évről, 49,5 évre módosult. A tavaszi szezon felén túl jutottunk, a csapat négy győzelemmel és két döntetlennel, változatlanul az élen áll. Mérkőzéseinket Zalahaláp csapatával kezdtük, amit hazai pályán 6:1 arányú győzelemmel fejeztünk be.

 

Kiegyensúlyozott teljesítménnyel ismét a dobogó legfelsőbb fokát vette célba a TÖFC fotó: TÖFC

 

Fotó: TÖFC

Fotó: TÖFC

 

Ezt követően Káptalantótiban vendégeskedtünk, ahol 2:4 lett a végeredmény. Hazai pályán fogadtuk Nemesvita csapatát, 3:0 eredménnyel zártunk, majd Révfülöp következett és egy 3:3-as döntetlen. Monostorapátit láttuk vendégül, nagyon nehéz mérkőzésen, azonban sikerült 2:1 arányban nyerni. Ezután a szezon meglepetéscsapatához látogattunk Nemesgulácsra, ahol küzdelmes csatát követően a tavaszi második döntetlent értük el 1:1-es gólaránnyal. 16 játéknap után, 12 győzelem és 4 döntetlen valamint 40 pont a mérlegünk. Négy mérkőzés van vissza az idei bajnokságból, három alkalommal hazai pályán, egy alkalommal idegenben mérkőzünk. Hazai meccseink: Balatonakali, Lesenceistvánd-Uzsa és Tihany-Balatonszőlős ellen lesznek, idegenben Balatonedericsen játszunk. Nem egyszerű az elkövetkező pár mérkőzés, de – reményeink szerint – közös akarattal, sikeresen tudjuk befejezni a bajnokságot. Említésre méltó, a csapat lelkes szurkoló gárdája, akik hazai meccsek mellett idegenbe is követik és buzdítják, a Tapolcai Öregfiúk FC-t, emellett a csapat szívesen lát több szurkolót a mérkőzésein.” – tájékoztatta lapunkat Czilli Károly, az együttes sajtóreferense. /hg/

 

Ismét bajnokesélyes a Tapolcai Öregfiúk FC

| hírek, sport |