Kilencedik alkalommal rendezték meg az INNOPAN Kupa elnevezésű tollaslabda versenyt a Tapolcai Tollaslabda és Fallabda Sportegyesület szervezésében.

 

Több hetes szervező munka előzte meg a már hagyományosnak mondható tollaslabda versenyt, amelyre mindig nagy erőbedobással és lelkesedéssel készülnek a szervezők. Ezen a tornán igazolt és nem igazolt játékosok is indulhatnak egyéni, egynemű páros és vegyes páros versenyszámokban, akik Győr, Sopron, Szombathely, Pápa, Veszprém, Segesd, Keszthely, Székesfehérvár, Bodajk, Budapest, Tapolca városokból érkeztek. „-Több mint hetven versenyző, 138 mérkőzésen mérte össze erejét.”- tudtuk meg Gyarmati Zoltánné szervezőtől.

 

Kilencedik alkalommal rendezték meg az INNOPAN Kupát a Csermák József Rendezvénycsarnokban fotó: helyszíni

 

„- Ez az esemény a játékélményen és a versenyzési lehetőségen kívül lehetőséget ad nekünk arra is, hogy ápoljuk sporttársi kapcsolatainkat is, hiszen a kilenc órás verseny alatt beszélgetni is marad idő. Versenyünk kuriózuma, hogy a 40+ kategóriában egyéniben külön is összemérhetik erejüket. Immár második éve a Magyar Tollaslabda Szövetség férfi ranglistájának elején álló versenyzők közül többen is eljöttek, hogy játékukkal megörvendeztessenek bennünket. Számukra külön kategóriában hirdettünk versenyt.

 

Több mint hetven tollaslabdázó nevezett a versenyre fotó: helyszíni

 

Ebben az évben Krausz Gergely olimpikon tollaslabdázó is megtisztelt minket jelenlétével és meg is nyerte a férfi I. kategóriát.” Eredmények: Férfi I.: 1. Krausz Gergely, 2. Nagy-Szabó Levente, 3. Turzó Balázs. Férfi II.: 1. Nagy Dániel, 2. Szuromi Tamás, 3. Döbörhegyi Balázs. Női egyéni: 1. Varga Orsolya, 2. Horváth Loretta, 3. Sákovics Virág. Férfi 40+: 1. Czirbus Zoltán, 2. Sákovics Péter, 3. Fekete Csongor. Női 40+: 1. Gyarmati Zoltánné, 2. Osváth Mária, 3. Fürjes Edina. Férfi páros: 1. Takácsné Illés Henriett-Hent Márió, 2. Nagy Dániel-Nagy Zoltán, 3. Sulyok András-Fekete Csongor. Női páros: 1. Kólinger Dóra-Csíkné Herczeg Kata, 2. Nagy Csenge-Kakassy Szilvia, 3. Kutasy Kamilla-Kalamár Anita. Vegyes páros: 1.Varga Orsolya-Takács Márton Péter, 2. Horváth Loretta-Gombkötő Richárd, 3. Takácsné Illés Henriett-Hent Márió. /hg/

 

Tollaslabdaverseny a csarnokban

| hírek, sport |