Jubileumi, tizedik alkalommal rendezték meg a Csermák József Rendezvénycsarnokban a Szöcskegála elnevezésű atlétika versenyt.

 

A megjelent általános iskolás tanulók több korcsoportban és versenyszámban küzdöttek az elsőség megszerzéséért. A következő eredmények születtek: III. korcsoportos fiú magasugrásban Hobok Balázs végzett az élen, őt Sajcz Lőrinc és Kudomrák Noel követte.

 

A közös bemelegítést követően megkezdődtek a küzdelmek a különböző versenyszámokban fotó: helyszíni

 

Ugyanebben a korcsoportban a lányoknál Becker Dorka lett az első, Istenes Veronika és Lázár Boglárka előtt. A IV. korcsoportos fiú magasugróknál Orbán Botond lett a legjobb, lányoknál Ladányi Borostyán, Vass Csenge és Pék Dóra volt a sorrend. Medicinlabda dobásban, a III. korcsoportban Csontos Benjamin lett az első, Kovács Bence a második, Horváth Márk a harmadik, míg a lányoknál 1. Kovács Enikő, 2. Kárai Liza, 3. Anak-Agung Abigél. A IV. korcsoportban Turcsi Levente produkálta a legjobbat, Kovács Keve és Dömötör Bálint előtt. A lányoknál Németh Kata dobta legmesszebb a labdát, majd Illés Bíborka és Borbás Nóra következett. Sajcz Lőrinc nyerte a III. korosztályos helyből távolugrást, Tóth Ákost és Gadó Zsombort megelőzve. Szabó Emília ugrott legmesszebb a lányoknál, őt Anak-Agung Anna és Pál Ramóna követte. A IV. korcsoportban a fiúknál Enyingi Donát, Ji Hongbo, Szabó Zsombor lett a sorrend, a lányoknál, Pőr Csenge, Ladányi Csenge és Gál Kíra.

 

A 30 méteres síkfutás is szerepelt a versenyszámok között fotó: helyszíni

 

A 30 méteres síkfutás bajnoka Hobok Balázs lett, megelőzve Lukács Barnabást és Sabján Patrikot. Szabó Emili nyert a lányoknál Lajos Anna és Pál Ramóna előtt. Enyingi Donát megnyerte a IV. korcsoportot, második lett Vigh Olivér, harmadik Szabó Zsombor. A lányok mezőnyében 1.Pukli Zsófia, 2. Falati Nóra, 3. Zengői Laura. A váltófutást a fiúknál a Batsányi János Tagintézmény csapata nyerte, 2. lett a Bárdos Lajos Tagintézmény „A csapata”, 3. a Bárdos Lajos Tagintézmény „B csapata”. A lányoknál ugyancsak a Batsányi János Tagintézmény diadalmaskodott, második helyen a Tatay Sándor Általános Iskola, harmadikon a Bárdos Lajos Tagintézmény „A csapata” végzett. /hg/

 

X. Szöcskegála a csarnokban

| hírek, sport |