Tapolcai kezdeményezés alapján, a baleset-megelőzés jegyében, nyereményjátékot indított a Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság és az Alföldi Tej Kft. Érdemes játszani, hiszen „Riska tehén” grafikájával értékes ajándék nyerhetők a rendőröktől, ha beküldjük a tej vásárlását igazoló blokk kódját. A kampány 2022. augusztus 1-től október 31-ig tart- tudtuk meg.

 

 

– Terveztem a közlekedőknek egy kampányt, ami a támogatók segítségével most megvalósult. Az Alföldi Tej Kft. Riska tej családjának dobozain a mai naptól különböző baleset- megelőzési tanácsok találhatók, nyereményjátékkal párosítva. Remélem célba ér az üzenet, az, hogy mennyire fontos, életbevágó, hogy betartsuk a közlekedési szabályokat és figyeljünk egymásra az utakon! Nem csak másokkal történhet baj, egy rossz döntés, egy figyelmetlen pillanat életeket vehet el, és törhet össze…– írta facebook posztjában Juhász Kinga, a Tapolcai Rendőrkapitányság megelőzési főelőadója.

 

 

A már elindult  akcióról a Police.hu is beszámolt: ” A Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság az Alföldi Tej Kft.-vel együttműködve, az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság támogatásával, újszerű kampánnyal hívja fel a figyelmet a szabályos és biztonságos közlekedésre. Idén augusztus első napjaitól „Riska” márkanév alatt forgalmazott tejesdobozok egyedi grafikával ellátva kerülnek az élelmiszerüzletek polcaira. A dobozokon figyelemfelkeltő rajzok lesznek láthatók. A Tapolcai Városi Balesetmegelőzési Bizottság kezdeményezésére az Alföldi Tej Kft. az együttműködést vállalta a közlekedésbiztonság elősegítése érdekében, melynek keretében két és fél millió baleset-megelőzést támogató üzenetekkel ellátott, limitált szériás tejesdobozt gyárt, majd értékesít az ország területén. A nyereményjátékban résztvevők már egy termék megvásárlásával, valamint a vásárlást igazoló blokkon szereplő kód beküldésével esélyt kaphatnak az értékes ajándékok megszerzésére. Az egyedi grafikával ellátott dobozos tejet vásárlók között sportáruházba szóló értékes vásárlási utalványokat sorsolnak ki a rendőrök a nyereményjáték befejezését követően- tájékoztatott a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság. Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság által támogatott nyereményjátékkal kapcsolatban bővebb információ a www.hogymindenkihazaerjen.hu oldalon található.” /tl/

 

“Riskával” nyerhetünk a rendőröktől – Tapolcai ötlet a közlekedésbiztonságért

| hírek, közélet, közlekedés, rendőrség |