Magabiztosan, három nagy gólkülönbségű győzelemmel kezdte a bajnokságot a TIAC VSE labdarúgó csapata a megyei I. osztályú bajnokságban. A negyedik meccsen ugyan becsúszott egy döntetlen a szintén veretlen Úrkúttól, azonban a csapat így is második a tabellán.

 

A Tiac először Szentantalfa csapatát látta vendégül és 6:1-re diadalmaskodott. A hazai gólokat Péter Bence, Szabó Levente Botond, Csik Zsolt, Ladányi Bendegúz és Tóth Marcell jegyezték, utóbbi kétszer is eredményes volt. A második mérkőzésen Zircre látogatott a csapat, ahol szintén 6:1-re diadalmaskodtak. A gólszerzők: Mékli Alex Miksa 2, Mészáros Dominik, Csik Zsolt, Szabó Márk, Szabó Levente Botond.

 

Osztálykülönbség volt a magyarpolányi és hazai csapat közt fotó:hg

 

A Magyarpolány elleni 10-0-s kiütéses győzelmet a nemrégiben elhunyt törzsszurkoló, Pongrácz János tiszteletére ajánlotta fel a Tiac.

 

 

A gólzsákba ezen a hétvégén Orbán Balázs Ákos 3, Mékli Alex Miksa, Horváth Bence, Dobján Adrián, Szabó Levente Botond 2, Mészáros Dominik pakolt illetve egy öngól is született.

 

 

A remek bajnoki rajtot követően Úrkútra utaztak a fiúk, ahol 0-0-s döntetlen született a szintén veretlen, ám egy mérkőzéssel többet játszó hazaiak ellen. A megye III. osztály Közép csoportjában szereplő Tiac II. számú csapatának mérlege az elmúlt öt mérkőzés tükrében egy győzelem és négy vereség, így jelenpillanatban 9. helyen állnak.

 

 

Eredmények: Zalaerdőd FC – TIAC VSE II. 3:1, TIAC VSE II. – Apácatorna LC 5:1, Ajka Kristály SE – TIAC VSE II. 2:0, TIAC VSE II. – Tótvázsonyi SE 2:4, Kislődi FC – TIAC VSE II. 3:2. A megye III. osztály déli csoportjában a TÖFC 3 mérkőzéséből 2 győzelem és egy döntetlen született, míg a Diszel SE mind az 5 mérkőzését elveszítette. Diszeli SE – TÖFC 1:2, TÖFC – Káptalantóti LKE 6:1, TÖFC – Balatonederics SC 1:1. /hg/

 

Foci körkép

| hírek, sport |