Elindultak a labdarúgó Magyar Kupa selejtező mérkőzései. Az első körből a TIAC VSE mindkét csapata továbbjutott, azonban a Tapolcai Öregfiúk és a Diszel SE kiesett a küzdelemből.

 

A TIAC VSE II. csapata Nemesvitát fogadta hazai pályán,6-2 lett a mérkőzés végeredménye. Hazai gólszerzők: Szőke Dominik 2, Orbán Balázs, Makacsek Márk, Piros Zsombor és Horváth Bence.

 

A frissen igazolt Makacsek Márk (pirosban) is betalált a kapuba fotó: hg

 

A megyei első osztályban szereplő TIAC VSE, Káptalantótiban vendégszerepelt. Már a mérkőzés elején eldőlt a találkozó sorsa, ahol ismét egy saját nevelésű játékos debütált Pál Barnabás személyében Az eredmény: Káptalantóti-TIAC VSE 0-17,gólszerzők: Tóth Marcell 10, Kiss János 4, Csík Zsolt, Mészáros Dominik, Bardon Zsolt. A Diszel SE hazai pályán nem bírt a Balatonakali SE csapatával, 4-1 –es vereséget szenvedtek, a hazai gólt Veres Olivér szerezte. A TÖFC itthon kapott ki a Balatonszepezd ÖKSC-től 5-2-re, az Öregfiúktól Nagy Béla kétszer talált a kapuba. A következő fordulót szeptember 1-én játszák, a TIAC VSE Csabrendekre látogat, míg a TIAC II., Lesenceistvánd – Uzsa csapatát látja vendégül. A mérkőzések 17 órakor kezdődnek. /hg/

 

A TIAC mindkét csapata továbbjutott a Magyar Kupában

| hírek, sport |