Az elmúlt hónapokban méretében kibővült, illetve igényes formában megújult az önkormányzati bérleményben működő Lipóti Pékség tapolcai üzlete. Az ünnepélyes átadón az üzlet vezetői és dolgozói mellett, a Lipóti Pékség Központ tulajdonosi körének képviselője, továbbá a  város önkormányzatának vezető tisztségviselői is részt vettek.

 

Gyarmati László az üzlet társtulajdonosa és Dobó Zoltán polgármester átvágják a szalagot

 

Zsikla Krisztina üzletvezető, tulajdonos: “Hozzánk járni egy jó program, ahol kedves mosolyt, figyelmet is kap a vásárló…

 

Az ünnepi eseményen elhangzott, ahhoz, hogy az üzlet  minőségi szolgáltatást tudjon biztosítani, elengedhetetlen volt, hogy a szűkössé vált üzlethelyiséget bővítsék. Ígérték, a megújult környezetben hamarosan bővített nyitvatartással várják vásárlóikat, a munkából hazatérőknek is lehetőséget biztosítva, hogy náluk vásárolhassák meg a vacsora asztalra kerülő ” friss kenyeret, nosztalgia kiflit és finom pékárukat”.

 

 

Ennek érdekében a délutáni helyben sütésre a korábbinál is nagyobb hangsúlyt fektetnek, többek között megduplázták a sütési kapacitásukat. Hamarosan pedig – a város központi részén immár négy éve üzemelő Lipóti Pékség-  tojásos és egyéb meleg reggelikkel is bővíti kínálatát.

 

 

Mindezt az  ünnepélyes szalagátvágást követően, Zsikla Krisztina üzletvezető, tulajdonos mondta el, aki megköszönte a Lipóti Pékség Központ professzionális és átfogó támogatását, kollégái mindennapi minőségi munkáját és odafigyelését, a kivitelezők igényességét, és nem utolsó sorban Tapolca Város Önkormányzatának segítő és támogató hozzáállását. /tl/

 

Megújult a Lipóti Pékség  

| gazdaság, hírek, önkormányzat |