Lejátszotta utolsó bajnoki mérkőzését a Tapolca VSE férfi felnőtt kézilabdacsapata, melyen sikerült megszerezniük első győzelmüket.

 

A Bakonyerdő Pápa otthonába látogató tapolcai alakulat 13-16-os félidőt követően, 29-36- ra diadalmaskodott a Veszprém megyei bajnokság, alsó házának győztese ellen. A fiatal csapat előtt még rengeteg munka áll, azonban játékuk és küzdeni akarásuk reményre ad okot. -Jól játszottunk. Az edzésen végzett munkának meglett az eredménye. A fiúk meccsek óta egyre jobban játszottak, látszott rajtuk a győzni akarás. A Pápa elleni mérkőzés előtt fogadkoztak, hogy mindent beleadnak, győzni akarnak. Kimentünk a pályára, az elejétől a végéig nem adták ki kezükből a vezetést. Végig látszódott rajtuk az elszántság, kapusunk jól védett, a játékosok is lőtték a szebbnél szebb gólokat. Az ellenfél nem tudta felülmúlni fiatal csapatunkat.

 

Talán csak a rutin hiányzik a csapatból, az akaraterő már megvan fotó: TVSE

 

Így a Végeredmény 29-36-os győzelmet hozott. Gratulálunk a fiúknak, ahogy a pályán küzdöttek az elejétől a végéig. – összegezte a mérkőzést Tölli Tamás edző. A TVSE csapatából 3 játékos is a top 5-ben végzett  a góllövőlistán, Nagy György 32 gólt szerzett, Tulok Levente 30-szor talált a kapuba, míg Sulyok Máté 24-szer volt eredményes. /hg/

 

Küzdeni akarásból jeles

| hírek, sport |