A Sport- és Turistaszállót 2021. január 1-től a Tapolcai Diák- és Közétkeztető Kft. üzemelteti. A 100 %-ban önkormányzati tulajdonban lévő szálláshelyen az új üzemeltető folytatva a fejlesztéseket, a folyosók, fogadó terek felújításával kezdte meg a munkát.

 

 

A Diák- és Közétkeztető Kft. ügyvezetője, Mezőssy Tamás elmondta, hogy a kialakult vírushelyzet miatt a májusig tartó időszakot tervezték a felújítások elvégzésére, annak hamarosan végéhez közelednek. Elsődleges szempont volt, hogy az ide látogató vendégek első impressziója az legyen, hogy örömmel térnének vissza a szállóba később is, hiszen modern, barátságos környezet fogadta őket.

 

Kellemes környezet várja a vendégeket fotó:hg

 

A folyosót futószőnyeggel borították, falait színekkel tették izgalmasabbá, fiatalosabbá. Virágokkal, Tapolca logóval és modern világítástechnikával emelték a komfortérzetet. A korábbi üzemeltetőnek, Rédli Károlynak, a Tapolca Kft. vezetőjének nagyon komoly kapcsolati tőkéjének köszönhetően több sportegyesület, sportszervezet is igénybe vette a Sportszálló szolgáltatásait, akik jelezték a jövőben is szeretnének Tapolcán megszállni, edzőtáborozni. A szálláshely szerencsés elhelyezkedéséből adódóan számos sportolási lehetőség, sportpálya könnyen elérhető, hiszen az épület közvetlen szomszédságában található a Csermák József Rendezvénycsarnok és műfüves pálya, pár perces sétával eljuthatnak a Városi Sporttelepre, de a Városi Strandot is igénybe tudják venni az ide látogatók.

 

Szerencsés elhelyezkedése miatt is szeretik a sportolók fotó:hg

 

A vendégkör 90%-át sportolók teszik ki, azonban rendszeresen foglalnak turistacsoportok, családok is. A sportolók igényeit teljes mértékben ki tudják elégíteni komplex szolgáltatásaikkal, hiszen a napi ötszöri étkezést, a szigorú étrendet a Közétkeztető Kft. maradéktalanul ki tudja szolgálni és a földszinten, ugyancsak felújított étteremben kulturált körülmények között a vendégek el tudják fogyasztani.

 

Az étterem is felújításra került fotó:hg

 

A speciális étrendet igénylők is megtalálják a megfelelő ételt a kínálatból, hiszen az előzetesen leadott igényeket, dietetikussal konzultálva állítják össze. A szálló nemrégiben csatlakozott az OTP Szépkártya Programhoz, így mostantól Szépkártyával is lehet fizetni az eltöltött éjszakák után. A Sport- és Turistaszállóban egy éjszaka 4900 Ft-ba kerül egy fő részére, foglalni a www.tapolcaszallo.hu oldalon működő saját foglalási rendszerben lehetséges. A honlapon további információkat találhatnak az érdeklődők. A 13 kétágyas és 2 háromágyas szobában összesen egyidejűleg 32 fő tud szállást foglalni az év egészében.

 

Akár egy öt fős család is kényelmesen elfér fotó:hg

 

Az iskolai szorgalmi időszak alatt a foglalás csak hétvégén lehetséges, mivel az alsó szinten kollégiumi ellátás folyik. Minden szoba külön wc-vel, fürdővel ellátott, az egyik háromágyas szobában légkondicionáló és minibár is található, illetve egy ülőgarnitúra, amely kihúzható, így plusz két személy szállásolására ad lehetőséget. /hg/

 

 

Nyitásra várva

| hírek, közélet, sport, Turizmus |