Ideiglenesen új helyszínen, a törvény adta lehetőségek között tartja edzéseit a TVSE Thai Box szakosztálya, erről Szegvári Tamás szakosztályvezető tájékoztatta lapunkat.

 

A keleti harcművészetet űző sportolók a járványügyi korlátozások bevezetése óta nem edzhettek megszokott és szépen felújított edzőtermükben a VOKE Batsányi János Művelődési és Oktatási Központban. A kezdeti időkben online edzésekkel, futásokkal próbálták magukat formában tartani és folyamatosan keresték a lehetőségeket, hogy újra visszatérhessenek a tatamira. A TVSE segítségének köszönhetően a boxolók edzések tartására átmenetileg használatba vehetik a Sporttelep egyik termét, így megkezdhetik a felkészülést az idényre és a versenyekre.

 

Szegvári Tamás tervei közt új küzdősportok honosítása is szerepel Fotó: hg

 

Szegvári Tamás szerint a Thai Box, mint sportág elérte térhódításának csúcspontját, ezért elkezdett más küzdősportok irányába is nyitni, érdeklődni, így nem kizárt, hogy hamarosan új küzdősportok jelennek meg Tapolcán. A szakosztályvezető bizakodó és reméli, hogy a szeptemberi Magyar Bajnokságot megtartják, és versenyzőivel el tudnak indulni rajta, hiszen nagyon hiányzik nekik ez a fajta terhelés, megmérettetés. /hg/

 

Újra edzenek a Thai Boxosok

| hírek, sport |