Visszatért az élet a Tamási Áron Művelődési Központba.  Elkezdték közművelődési tevékenységeiket, újra elindulhattak a szakkörök, klubok, oktatások, kis-  és nagytermes rendezvények. Amint azt Barczáné Tóth Boglárka intézményvezetőtől megtudtuk,  színházi élményekben sem lesz hiány az elkövetkező időszakban.

 

Barczáné Tóth Boglárka

 

Nagyon jó érzés, hogy végre a járvány előtti időszakhoz hasonló érdeklődést tapasztaltunk intézményünk iránt. Legutóbb a foltvarró klubunk kiállítása, majd a helyi színjátszók próbái, előadásai már a tavalyi év azonos időszakának hangulatát, látványát idézték. A bridzs klub, a képzőművész kör, bélyeggyűjtők, a musical színpad tagjai, a diabetikus klub, színjátszó klubunk, a sakk edzések és a többi, gyakorlatilag  a ház összes kisközössége elindította foglakozásait – árulta  el lapunknak Barczáné Tóth Boglárka. Megtudtuk, október 21-én a tavasszal elmaradt Sütő György kiállításnak adnak helyszínt, később,  a városi képzőművészkör éves nagykiállítását pótolják november közepén.

 

Batsányi Színjátszók

 

Az igazgató,  a Batsányi Színjátszók – már lezajlott- előadását, majd a  bérletes színházak újraindulását, a ház saját színjátszó klubjának november végére tervezett előadását különösen örömteli fejleménynek tartja. – Október 19-én a Bánfalvy Stúdió- Nicsak, ki lakik itt ?- című darabja kerül színpadra, majd a TÁMK saját amatőr színjátszói jönnek az Adáshiba- című produkcióval november 23-án. A két előadásra szóló bérletek már korábban elkeltek, az utóbbi produkció pótelőadásaira pedig hamarosan elindul a jegyárusítás- tájékoztatta lapunkat a TÁMK vezetője. /tl/

 

A kényszerpihenő után mozgalmas hónapok jönnek a TÁMK-ban

| hírek, közélet, kultúra, színház |