A Mi hazánk Mozgalom pártirodát nyitott Tapolcán, a városi piaccsarnok közelében. A nemzetiszínű szalagot a helyi és környékbeli  pártagok, szimpatizánsok jelenlétében dr. Apáti István a párt alelnöke és Eszli István megyei elnök vágta át vasárnap.

 

 

 

Eszli István lapunknak elmondta, jelenleg a Veszprém megye 3-as számú választókerület, azaz Tapolca, Sümeg, Ajka és  60 települést magába foglaló térsége számít országosan a párt egyik legerősebb bástyájának. – A pártvezetés, illetve személy szerint  Apáti István alelnökünk ezt látva és értékelve  úgy döntött, hogy országgyűlési képviselői keretéből támogatja egy iroda bérlésének költségeit. Büszkék vagyunk rá, hogy Tapolcán, a járás, a választókerület központjában sikerült megnyitnunk az irodánkat. Reméljük, hogy azok az emberek, akik egyetértenek pártunk céljaival, de valamiért nem mernek nyilvános rendezvényeinken megjelenni, vagy pártszimpátiájukat felvállalni,  azok is megkeresnek, illetve fogadóóráinkon elérnek minket-fogalmazott. A Mi hazánk Mozgalom megyei elnöke köszönetet mondott az iroda létrejöttét pénzadománnyal, vagy éppen szakmunkákkal  támogatóknak is.

 

 

 

Apáti István szerint, az új pártiroda nem pusztán a 3-as számú választókerület büszkesége, hanem közvetett módon megyei, illetve regionális központ is, amely egy komoly, áldozatos és kiemelkedő szervezőmunka gyümölcseként valósulhatott meg. A helyi  választókerületi iroda egy központi hely, a kampányok és a kampányok közötti munkák fontos összekötő eleme, amelyet élettel kell megtölteni. Erre a feladatra az egyre népesebb tagság és a megyei elnök személye lesz a garancia- hangsúlyozta a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselőcsoportjának tagja, a párt egyik alelnöke a szalag átvágása előtti pillanatokban. /tl/

 

Irodát nyitott Tapolcán a Mi Hazánk Mozgalom

| hírek, politika |