A Mi Hazánk Mozgalom megyei elnöke szerint, álságos, balliberális körök által szervezett bűncselekmények sorozata az,  amit a “Fekete életek számítanak mozgalom” művel világszerte. – Cselekedeteik, szólamaik mélyen sértik a magyar embereket is! – hangsúlyozta Eszli István a párt minapi tapolcai sajtótájékoztatóján. A Mi Hazánk az augusztus 22-i már engedélyezett budapesti Pride felvonulásra ellentüntetéssel válaszol, a pedofil bűnelkövetők ellen pedig a mainál sokkal keményebb fellépést vár a döntéshozóktól, sőt listázná is őket.

 

Magyar ember nem térdel le, csak Isten előtt, vagy ősei előtt tisztelegve- adott hangot véleményének a politikus, aki szerint bőrszíntől függetlenül a normalitásnak, a törvénytiszteletnek kell uralkodnia a világban.

 

– A Mi Hazánk minden erejével fellép a társadalmat megosztani akaró mozgalmak, cselekedetek ellen. Reméljük, hogy a normalitáspárti emberek véleménye kerül a jövőben előtérbe és együtt megelőzzük azt, hogy az amerikai eseményekhez hasonló szörnyűségek hazánkban is megtörténjenek- hangsúlyozta Eszli István, aki a budapesti Pride fesztivált sem engedélyezné. – A budapesti liberális városvezetés a kormány támogatásával engedélyezte az idei melegfelvonulást. A heteroszexuális társadalmat sértik és diszkriminálják ezek a felvonulások, amelyek 100 ezres nagyságrendben zajlanak világszerte, miközben a felvonulók törvényesnek minősített bűncselekmények sorozatát valósítják meg. Semmiképpen nem lehet törvényesnek nevezni azokat a cselekményeket amelyek emberi jogokba ütköznek, jogi problémákat vetnek fel, közerkölcsöt sértenek. Ezeket a felvonulások nyílt téren zajlanak, a környező házakból, az utcákról tízezernyi ember, gyermek, idős láthatja Budapesten is. Különösen felháborítónak tartjuk, hogy az ország összes pártja közül kizárólag a Mi Hazánk Mozgalom az, amely ellentüntetést szervezve, egyedüliként lép fel a Pride ellen. Tüntetésünket, demokratikus véleménynyilvánításunkat nevetséges indokok alapján elutasította a rendőrség, mi azonban – ahogy azt alelnökünk Novák Előd is megerősítette- ott leszünk!  A hatalmas port kavart Kaleta féle pedofil ügyről szólva Eszli István elmondta, hogy pártja felvetette:  a lakosság védelmében listázzák a pedofil embereket Magyarországon. – Elvárjuk a kormánytól, hogy minél előbb szigorítsa a büntető törvénykönyvet annak érdekében, hogy a pedofiliához köthető bűnelkövetés  a lehető legsúlyosabb kategóriába essék. Ami örömteli számunkra, hogy a Fidesz, a Mi Hazánk ötletét lopva el ugyan, de már elismeri, hogy a pedofil elkövetőket listázni kell, hiszen minden tisztességes magyar embernek joga van tudni, hogy ki él a környezetében- nyomatékosította a párt területi vezetője. /tl/

 

Kapcsolódó videó:

 

A Mi Hazánk a fekete mozgalomról, a Pride-ról és a pedofil bűnözők listázásáról

| hírek, politika |